FAQ

Verzending & levering

We hebben ongeveer 1 dag nodig voor het produceren van de leren plankendrager. Vervolgens versturen we de leren plankendrager met PostNL, dit duurt meestal 1 werkdag. Je ontvangt je pakketje dus tussen de 1 à 2 dagen. Maar maak je geen zorgen we houden je op de hoogte. Je krijgt van ons een mail om je bestelling te bevestigen en vervolgens eentje wanneer de plankendragers klaar zijn voor verzending. Als de leren plankendragers door PostNL in ontvangst zijn genomen, krijg je een track & trace code in je mailbox. Zo ben je altijd op de hoogte van de status van jouw zending.

Vanaf 30 euro is de verzending gratis binnen Nederland. Mocht je bestelling onder de 30 euro zijn, dan zijn de verzendkosten €5,00. Voor alle verzendingen naar België (dus ook onder de 30 euro) zijn de verzendkosten €7,00. Andere internationale verzendingen hebben standaard verzendkosten van €10,-.

De verzending duurt 1 dag en wordt geleverd door PostNL. PostNL levert van dinsdag t/m zaterdag aan huis of bij de buren.

Je krijgt direct van ons een mailtje op het moment dat de bestelling verstuurd is, zo weet je dus zeker dat jouw bestelling jouw kant opkomt. Vervolgens ontvang je ‘s avonds een track en trace code (tussen 18.00-20.00 uur) met daarin de datum en tijden van levering.

Een pakketje met leren plankendragers zonder plank past door de brievenbus, dus daar hoef je sowieso niet voor thuis te blijven. Bij bestelling van een plankendrager met plank wordt het een pakket. Dit betekent dat je hier nog steeds niet voor hoeft thuis te blijven, maar dat het niet door de brievenbus past. Het pakket moet dus worden aangeboden en door iemand in ontvangst genomen worden. Dit kan iemand anders zijn die op dat moment thuis is of misschien dat de buren zo aardig zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Dat jijzelf voor het pakket moet tekenen is niet nodig. PostNL doet eerst twee aflever-pogingen aan huis/bij de buren voordat PostNL het pakket bij het dichtstbijzijnde postkantoor aflevert.

Passen en meten

De leren planendragers worden bevestigd met schroeven aan de muur. Eerst boor je een gat in de muur, daar doe je een plug in en vervolgens schroef je de leren riemen vast aan de muur. Als dit allemaal op z’n plek zit hang je de plank er in.

De riemen van de plankendragers hebben allemaal dezelfde lengte, dus daar hoef je geen rekening mee te houden. Er zijn wel 2 verschillende breedte, namelijk 25mm en 40mm. Hierbij gaat het puur om wat je mooier vind.

De planken zijn in 3 verschillende lengte te bestellen. 50 cm, 75 cm en 100 cm. Deze keuze is aan jouw. De planken zijn allemaal 20cm breed en 3,5 cm dik.

Betaling

Je kunt op verschillende manieren direct online betalen, namelijk met iDEAL, Creditcard, PayPal of Mister Cash.

Ja. Zowel de persoonlijke- als de betalingsgegevens worden verstuurd over beveiligde verbindingen. Alle betalingen lopen via een grote partij Mollie.com, zij garanderen veilige betalingen.

Nee, welke betaling je ook kiest er worden geen extra betaalkosten in rekening gebracht.

Retourneren

Als je producten uit de webshop haalt kun je deze binnen 14 dagen retour sturen. De kosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening.
Als je leren plankendragers op maat laat maken, dan kun je deze helaas niet retourneren.

Wil je je bestelling retour sturen? Neem dan eerst even contact met ons op door een kort mailtje te sturen met jouw bestelling en datgene wat je retour wilt sturen. Klik hier om contact met ons op te nemen.

De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening.

Een andere vraag?

Zat het antwoord op je vraag er toch niet bij? Neem dan direct contact op en we helpen je zo snel mogelijk verder.